BENEFICIS DE LA PROTECCIÓ SOLAR

ESTALVI ENERGÈTIC

Els edificis són el major consumidor d'energia de la Unió Europea. Una manera eficaç de reduir aquest consum és instal·lar sistemes de protecció solar apropiats que ens ajudin a controlar tant la calor com la llum que arriba a les nostres cases.

Mitjançant la instal·lació de tendals o screens podrà reduir la seva factura energètica durant tot l'any. A l'estiu, redueixen el nivell de calor que entra a l'edifici. Però a més, a l'hivern, els tendals i screens redueixen la pèrdua de calor.

Estudis contrastats demostren que, utilitzant un tendal, la radiació d'energia solar tèrmica que arriba a l'interior del nostre habitatge pot disminuir fins a un 80%. Consulti al seu instal·lador Novelty perquè l'ajudi a triar correctament el teixit del seu tendal o screen. Factors com el color de la lona, la densitat, el material de què es compon i la tecnologia de fabricació influeixen en la quantitat de calor que el teixit deixa entrar/sortir de l'edifici.

Així, gràcies als tendals i screens, el consum dels seus climatitzadors es reduirà substancialment. A més, també evitarà emissions de CO2 a l'atmosfera.

 

QUALITAT DE VIDA

Gràcies a la protecció d'un tendal es multipliquen totes aquelles activitats que podem realitzar a l'aire lliure: llegir un llibre en una còmoda gandula a l'ombra, escoltar música en un sofà a la terrassa a l'ombra, mantenir una xerrada amena amb amics a l'ombra, un dinar familiar a l'ombra... Tots aquests nous espais a l'aire lliure creats gràcies al tendal, contribueixen a incrementar la nostra sensació de benestar i qualitat de vida a la llar.

Recordeu: gaudir de l'aire lliure és fonamental per al nostre benestar, però també hem de ser molt prudents i protegir-nos del sol i les seves radiacions nocives.

 

CONFORT VISUAL I PRIVACITAT

Els sistemes de protecció solar, com el tendal o els screens, també ens generen un major confort visual. Gràcies a ells podem realitzar activitats quotidianes com veure la televisió, consultar la tauleta, treballar amb el portàtil, llegir un llibre... amb molta més comoditat, ja que el tendal o screen ens filtra la intensa llum solar.

Però, a més la instal·lació d'un tendal també ens permet guanyar més espai a la llar, podem crear noves zones exteriors on compartir moments inoblidables amb la màxima privacitat, reservades de les mirades alienes.

 

EXTERIORISME I DISSENY

Els sistemes de protecció solar de Novelty han fet un pas endavant en disseny, formes i colors per satisfer els gustos dels clients i adaptar-se a l'arquitectura de la seva construcció, aconseguint una perfecta integració arquitectònica.

La gran varietat de colors, tant dels perfils com de les lones, permet trobar una solució ideal sigui quin sigui l'estil de la seva llar. Consulti al seu instal·lador, només un expert li pot garantir una perfecta integració arquitectònica del seu tendal.