TENDALS TERRASSES HOSTALERIA

Sens dubte vivim en una zona amb un molt bon clima que ens permet estar moltes hores a la intempèrie. Però tenim estius molt calorosos amb moltes hores de sol del què ens hem de refugiar i hiverns ventosos i una mica frets. Una terrassa d'una cafeteria, restaurant, gelateria, bar... que disposa d'un bon sistema de protecció solar, ja sigui mitjançant un tendal, una pèrgola o un parasol, té moltes més raons per comptar amb més clientela.

Tot és possible a la seva terrassa gràcies a l'ampli portafoli de sistemes de tendals per a establiments i hostaleria que disposem a Novelty.

 

Quin tipus de tendal es pot instal·lar en una terrassa d'un establiment comercial o en hostaleria?

 

- Tendals per a la seva façana
- Porteries
- Marins
- Tancaments laterals
- Pèrgoles
- Passadissos
- Para-sols

 

La nova generació de tendals de Novelty per a establiments comercials i per a l'hostaleria incorpora suports i terminals de més fàcil i còmoda regulació i que proporcionen una acurada imatge de qualitat i prestigi.

Moderns motors i sistemes d'automatismes li facilitaran al màxim la maniobra d'ús dels mateixos.

A més, també podem retolar i personalitzar tots els tendals del seu establiment amb la imatge de la seva empresa.

Demaneu més informació sobre el nostre ampli portafoli de tendals per a establiments comercials i sector de l'hostaleria: restaurants, cafeteries, gelateries, terrasses... Un tècnic professional li farà una visita i li recomanarà quin model de tendal per a ús comercial se li ajusta millor als seus requeriments.

 

 

Descarregar el fulletó